Warning: Undefined array key "sidebar" in /home/nzvlnida/public_html/women4cyberkosovo.org/wp-includes/blocks/template-part.php on line 238
Women4Cyber Kosovo – Empowering women in cybersecurity

Përfaqësues të Women4Cyber Europe në Kosovë.

Në thirrjen tonë të fundit të programit te mentorimit nga 300+ aplikime qe kemi pranuar 95.58% prej aplikanteve kane qene vajza.

WOMEN4CYBER KOSOVO MENTORS

XHANAN KARAQA

Shefe e Seksionit te Sigurise ne NLB Bank Prishtina dhe ish kryetare e Komisionit të Sigurisë te ShBK.

GONXHE SYLAJ

Oficiere e Sigurise se Informacionit ne Quipu, si dhe Hulumtuese per Siguri Kibernetike ne Sense. 

JOANA ADUSHAJ

Ne vitin 2021 iu bashkua Open Labs Hackerspace dhe bashke-organzoi Open Source Conference Albania.

DANIEL BOHANNON

Principal Applied Security Researcher ne Microsoft ne Atlanta, Georgia. Autor i shumë projekteve dhe publikimeve.

ERZA GASHI

E diplomuar ne Sheffield dhe ka diplome te asociuar nga DMACC ne SHBA.

BUTRINT KOMONI

Drejtor ekzekutiv ne VOID dhe Shef Global i Operacioneve te Sigurise Kibernetike dhe Partner Menaxhues.

ENHANCING DIVERSITY WITHIN CYBERSECURITY.